Kaartverkoop van start!

Tijdreis in Tonen

Zaterdag 23 juni is het zo ver. We laten dan onze 'Tijdreis in Tonen' horen, waarbij we teruggaan naar de oorsprong van Cantiamo, toen nog Robbedoezen, en helemaal doorzingen naar nu. Het is een reis van zingende kinderen, via gemengd koor naar de huidige meiden. Een ontwikkeling die bijna volledig is doorgemaakt onder het toeziend oog van onze dirigent Bertram Treling, eerst als pianist en later als dirigent. Een feest van herkenning dus, voor oud-leden en hun familie, maar ook het huidige repertoire is uiteraard te horen.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven ons concert te bezoeken, doen we er gewoon twee op één dag.

Middagconcert: start om 14.30 uur
Volwassene: € 19,50
Kind 2 t/m 12: € 9,50
Tijdens de pauze staat er koffie of thee met wat lekkers klaar.

Avondconcert: start om 19.30 uur
Volwassene: € 22,50
Kind 2 t/m 12: € 12,50
Tijdens de pauze staat er koffie of thee met wat lekkers klaar. Na het concert kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog wat napraten.

De zaal gaat een half uur voor aanvang open.
Kinderen onder de 2 mogen gratis mee naar binnen.
Beide concerten duren, inclusief pauze, 2 uur en 20 minuten.

KLIK HIER om kaarten te bestellen.
Bij het bestellen van de kaarten wordt eerst uw e-mailadres gecontroleerd. U kunt meerdere kaarten tegelijk bestellen en tijdens het proces uw bestelling aanpassen. De betaling vindt plaats via Ideal. Na de betaling ontvangt u binnen enkele minuten de kaarten op het aangegeven e-mailadres. 

Mocht er zich tijdens het bestel- of betaalproces een probleem voordoen, dan verzoeken wij u hierover een e-mail te sturen naar webmaster@cantiamodelft.nl.

Tot ziens op de 23ste?!