Nieuwe start!

Vanaf september beginnen de repetities weer! Een nieuw begin, na een jaar met weinig repetities en vooral online bijeenkomsten. Gregor Bak is officieel sinds vorig jaar onze nieuwe dirigent, maar vanwege het coronavirus hebben we helaas nog niet samen kunnen optreden. Als het aan ons ligt, komt daar komend seizoen verandering in!

In januari 2020, wonnen we (toen nog onder leiding van Bertram Treling) met een spetterend optreden de voorronde van het NKF (Nederlands Koorfestival) voor de provincie Zuid-Holland. Sindsdien mogen we ons ‘Beste koor van Zuid-Holland’ noemen. Helaas is de finale van het NKF vooralsnog niet doorgegaan.

Dit seizoen gaan we vol frisse energie aan de slag, hopend dat we met Kerst een aantal mooie concerten mogen gaan neerzetten, gevolgd door deelname aan een aantal koorfestivals in het voorjaar.

We zijn nog op zoek naar zangeressen tussen de 18 en 35 jaar. Kom vrijblijvend een keer meezingen op woensdagavond! Mail naar ledenadmin@cantiamodelft.nl om je aan te melden.

Wilt u Cantiamo boeken voor een concert? Neem dan contact op met secretaris@cantiamodelft.nl.